X Games – erilaiset olympialaiset

X Games on vuonna 1995 ensimmäisen kerran järjestetty urheilutapahtuma, josta vastaa USA:n yksi suurimmista TV-yhtiöistä urheilun saralla, ESPN. X Games on laajalti tunnettu hurjapäisistä lajeistaan, kuten esimerkiksi lumilautailusta, skeittaamisesta sekä sekä Moto X Freestylestä. Jos kyseistä tapahtumaa pitäisi jotenkin kuvailla, se olisi jotenkin näin: X Games on olympialaiset ihmisille jotka eivät seuraa olympialaisia. 

Kokonaisuudessaan X Games pitää sisällään seuraavia lajeja: Moto X, Red Bull Phenom, ESports, Skeittaus, BMX Freestyle, Slopestyle hiihto, Snowmobile sekä lumilautailu. 

Haluatko menestyä X Games -tähtenä?

X Gamesissa menestyminen ei ole aivan läpihuutojuttu sillä laji on siinä mielessä erikoinen, että pelkästään kilpailuihin pääseminen vaatii jo melkoista tunnettavuutta alan piireissä. X Gamesin kilpailijoita valitsevat komiteat, sponsorit sekä organisaatiot ovat myös hyvin tarkkoja imagostaan sillä X Gamesia on kautta aikojen pidetty pelkästään “rämäpäiden” temmellyskenttänä, joten mikäli olet mielestäsi konservatiivinen ihminen, X Games ei välttämättä sovi sinulle. Osasit sitten mitä tahansa esillä olevista lajeista. 

X Gamesissa menestyminen vaatii kahta asiaa: Oikeanlaista asennetta sekä pitkäjänteistä harjoittelua. Kuten monissa muissakin urheilulajeissa, myös lumilautailussa ja skeittaamisessa pätevät yleensä samat lainalaisuudet, jossa menestyneet harrastajat ovat aloittaneet jo aivan lapsesta asti treenaamaan. Lumilautailussa ja skeittaamisessa selkäytimestä tulevat liikkeet ja tasapaino on kaikki kaikessa, ja on päivän selvä asia, että mikäli olet näitä viisivuotiaasta asti harjoitellut, osaat ne aikuisiässä jo kohtalaisen hyvin. Mikäli siis olet tosissasi pyrkimässä extremelajien ihmeelliseen maailmaan, suosittelemme miettimään vielä toisen kerran!

X Games Suomessa

Varsinaista X Gamesin osakilpailua ei Suomessa olla järjestetty, mutta lajin yksi suurimmista sponsoreista, Red Bull, on kuitenkin ollut ahkerasti tuomassa Suomeen sopivia lajeja suuremman yleisön tietoisuuteen. Yksi näistä on talvisin käytävä “RedBull Crashed Ice” -alamäkiluistelu. Laji on sen verran suosittu, että sen parissa on ratkottu myös maailmanmestaruuksiakin. Joukosta löytyy myös kaksi suomalaista tuplamestariakin, kun vuonna 2008-2009 välisenä aikana molemmat, Miikka Jouhkimainen sekä Arttu Pihlainen voittivat omat MM-sarjansa kahteen otteeseen. 

Crashed Ice on niin lähellä X Gamesia kuin olla ja voi sillä se on parhaiten tunnettu vaarallisesta maineestaan sekä siitä, että parhaimmillaan jäistä alamäkeä laskettelevat luistelijat uhkaavat omaa henkeään, tavoitellessaan himoittuja MM-voittoja. 

Vedonlyönti & X Games

Vedonlyöjälle X Games on yksi vuoden hienoimpia tapahtumia sillä se tarjoaa yleensä huikeita mahdollisuuksia löytää ns. mustia hevosia, joita vedonvälittäjät eivät välttämättä osaa kovin korkealle arvostaa. Mitäkö hyötyä “mustien hevosten” veikkaamisesta on? Mitä epätodennäköisempää voittoa henkilölle X povataan, sen suuremman kertoimen hän siitä luonnollisesti saa! Ei olisi ensimmäinen kerta, kun vaikkapa skeittauksen X Gamesissa yli 50 kertoiminen altavastaaja on tullut ja korjannut koko potin. 

Mikäli aiot X Gameseissa menestyä vedonlyönnillisesti, kotiläksyjen tekeminen on kaiken a ja o. Tutki menneitä suorituksia sekä vertaa niitä esimerkiksi nykyisiin olosuhteisiin, ja ota selvää, löydätkö yhtäläisyyksiä. Muista myös lukea huolellisesti osallistujalista läpi, jotta varmistut sataprosenttisesti siitä, että veikkaamallasi henkilöllä on sinun mielestäsi aidot mahdollisuudet esimerkiksi voittoon. 

Ennen kuin aloitat vetojesi lyömisen, suosittelemme lämpimästi etsimään paras mahdollinen bonus, jotta saat pelikassastasi maksimaalisen hyödyn irti. Hyvä tapa aloittaa on esimerkiksi löytämällä netin parhaat nettikasinot sekä bonukset. Muista kuitenkin aina pelata vastuullisesti, äläkä koskaan pelaa yli varojesi. Vedonlyönti on loppujen lopuksi tarkoitettu viihteeksi, ellet siitä meinaa ammattimaisesti, 24/7 harjoittaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *