Lyödään vetoa moottoriurheilusta

Moottoriurheilun seuraaminen sekä siitä vetoa lyöminen on äärimmäisen jännittävä harrastus joka saattaa kasvaa ajan saatossa jopa ammatiksi. Pitää kuitenkin muistaa, että ammatikseen vetoa lyöviä henkilöitä ei esimerkiksi Suomessakaan kovinkaan monta ole. Moni väittää lyövänsä vetoa ammatikseen, mutta erittäin iso lompakko ei ole vielä merkki siitä, että olet ammattilainen. Ammattilainen pystyy omavaraisesti kasvattamaan pelikassansa kokoa vuodesta toiseen siitäkin huolimatta, että hän pystyy välillä nostamaan voittojaan myös elämistäkin varten.

Moottoriurheilu on vedonlyönnin puitteissa vielä kovin tuore tapaus sillä lajia on ammattimaisesti kohtalaisen vaikea veikata johtuen kulissien takana tapahtuvista päätöksistä (esim. tallimääräykset F1 sarjassa jne. ) sekä suljettujen ovien takana käytävistä keskusteluista. Miten esimerkiksi voit lyödä vetoa kisasta jossa talli saattaa määrätä kisan jo “voittaneen” kuskin häviämään tahallaan? Niimpä niin, kyseessä on dilemma joka vedonlyöjiä valitettavasti lajin parissa seuraa.

Tee kotiläksysi hyvin ja sitten tarkista ne vielä uudelleen

Kotiläksyjen tekemisellä tarkoitamme tietysti riittävän kattavaa taustatutkimusta lajista johon olet vetojasi asettamassa. Oli kyseessä sitten moottoripyöräilyn 250cc -luokka, tai vaikkapa F1-sarja, tulee sinun koko ajan tietää mitä sarjassa sekä sen sisällä on tapahtumassa. Pidä huoli siitä, että tiedät esimerkiksi tasan tarkkaan mikä keli sopii millekin tallille ja kuskille parhaiten. Selvitä kuka aina alisuorittaa esimerkiksi sadekelillä. Tämänkaltaisiin muuttuviin tekijöihin on olemassa loputon määrä vastauksia ja sinun tehtävänäsi on suodattaa näistä se ylimääräinen tieto pois ja käyttää jäljelle jäävää osaa hyödyksesi.

Suosittelemme lämpimästi Excel-taulukon avaamista ja asioiden ylöskirjaamista sinne. Loppujen lopuksi vedonlyönti on vain ja ainoastaan matematiikkaa sekä numeroita ja kuten me kaikki tiedämme, numerot eivät valehtele.

Hallitse pelikassaasi

Olet tämän mantran varmasti kuullut jo useampaan otteeseen: Muista pelikassan hallinta ja pelaa vastuullisesti. Olet kuullut sen monta kertaa koska se on yksi tärkeimpiä asioita jonka voit vedonlyöntiurasi aikana oppia. Pelikassan hallinta sekä vastuullinen pelaaminen vaatii itsehillintää sekä kovaa itsekuria. Mikäli et pysty hallitsemaan pelikassaasi sekä panoskokojasi, voit unohtaa haaveet vedonlyönnin ammattimaisesta harjoittamisesta. On vaikea lyödä vetoa kun pelitili näyttää nollaa, eikö vain?

Vedonlyöntiin kuuluu oleellisena osana myös pitkät ns. “downswingit” joiden aikana on pidettävä pää kylmänä. Esimerkiksi moottoriurheilussa yllättäjät saattavat voittaa monta kisaa putkeen jolloin saatat kokea esimerkiksi useamman merkittävän tappion putkeen. Ei kannata kuitenkaan alkaa panikoimaan vaan kannattaa pyrkiä pitämään pää kylmänä. Tappioputket kyllä kääntyvät voitoksi, mikäli taustalta löytyy riittävästi työtä ja kärsivällisyyttä.

Mikäli etsit aiheesta lisää tietoutta, suosittelemme googlaamaan esimerkiksi “Kelly’s divider”, tai Kellyn jakaja -hakusanoilla. Kyseessä on vedonlyöntiin suunniteltu panostusmalli joka auttaa sinua kassan hallinnassa.

Käytä aina saatavilla olevat bonukset

Rahan tallettaminen vedonlyöntisivustoille ILMAN bonusta on yleensä virhe. Mikäli tarjottu bonus ei ole säännöiltään ja ehdoiltaan epäreilu, kannattaa se lähes aina lunastaa. Saat tällä tavoin välittömästi lisätäytettä pelikassaasi vaikka et ole vielä lyönyt ensimmäistäkään vetoa. Usein tällaiset bonukset ovat jopa monen sadan euron arvoisia.
Mikäli haluat lisätietoa bonuksista, suosittelemme vierailemaan sivustolla www.slottistarat.com. Kyseiselle alustalle on listattu useita eri nettikasinoita jotka tarjoavat jatkuvalla syötöllä uusia talletusbonuksia esimerkiksi vedonlyönnin pariin. Tämä on loistava tapa aloittaa esimerkiksi uusi F1-kausi sillä kukapa nyt ei haluaisi ilmaisella rahalla lyödä ensimmäisiä vetojaan? Tällaisella bonusrahalla on myös yleensä kiusaus lyödä hieman normaalia isompi veto, mutta muista kuitenkin palata hallittuihin panoskokoihin kun bonusraha on pelattu pois alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *